Yonimassage/healing – een helende reis naar de vrouwelijke bron van sensualiteit en liefde

Een yonimassage/healing is een helende holistische massage waarbij het gehele lichaam inclusief de yoni wordt gemasseerd.

 

De yonimassage/healing helpt je meer vertrouwd te raken met je eigen seksualiteit. Hierdoor verkrijg je meer inzicht in waar je behoeftes en verlangens omtrent je vrouwelijkheid liggen. Zo word je meer bewust van hetgeen je nodig hebt, waardoor je je wensen intensiever en beter kunt communiceren. Deze yonimassage/healing schenkt je meer zelfbewustzijn waarin je de ruimte krijgt om te genieten van je eigen seksualiteit en deze uit te drukken, zodat je je vrouw zijn met vreugde kunt ervaren.

 

In een gewaarborgde, respectvolle en veilige sfeer, waarin hetgeen jij nodig hebt het uitgangspunt is, mag je je heerlijke laten voeden, ontspannen, in alle rust thuiskomen bij jezelf.

 

Na een intuïtieve tantramassage en/of Kashmirische massage massage waarin ik je lichaam liefdevol eer en koester, begeleid ik je met respectvolle toewijding op een reis naar je vrouwelijke seksualiteit, je yoni – Sanskriet voor interne- en externe genitaliën.

 

Mijn zorg is dat jij je seksualiteit op een accepterende manier mag ontdekken, zonder verwachtingen en druk iets waar te moeten maken of ergens aan te moeten voldoen, zodat je seksuele levensenergie weer vrijelijk kan stromen en je jezelf kunt ervaren als één orgastisch geheel.

 

Het scheppen van ruimte als een goede basis waarin ik je uitnodig om oude ballast los te laten en je je opnieuw mag openen voor een tot nu toe onbekend gevoel van vreugde en genot. Het herontdekken van de schoonheid, intensiteit en liefde van je vrouwelijke seksualiteit, waardoor vertrouwen en heling kan ontstaan.

 

Na de sessie heb je genoeg tijd voor een afterglow om deze intense ervaring te koesteren en te integreren.

 

Deze specifieke yonimassage/healing is alleen te ontvangen in combinatie met de intuïtieve tantramassage.

 

Centraal staat het ervaren van diepere energetische verbinding in plaats van een erotische ervaring.

Yoni healing € 280
Verdiepende healing, inclusief authentieke tantra massage – 2,5 / 3 uur.

 

* Alle genoemde tarieven zijn inclusief BTW

* Er is gelegenheid om te douchen.