Verdiepende Sacred Point massage

Deze verdiepende massage/healing van de gehele bekkenbodem vormt de bron van diepe vreugde en seksuele sensaties. De ontspanning die optreedt tijdens een uitgebreide en liefdevolle bekkenbodem- of prostaatmassage/healing brengt je in contact met jezelf, het opent je hart en verbindt je met jezelf en de wereld. Zo kunnen diepe seksuele gevoelens worden ervaren en eventuele blokkades worden geheeld.

Vaak worden we verrast door hoeveel genot we kunnen voelen tijdens een bekkenbodem- of prostaatmassage/healing. Je ervaart een sterke drang naar deze bijzondere diepte, waarbij je je totaal over mag geven aan deze intense beleving.

 

Healing en tastbaarheid

Een bekkenbodem- of prostaatmassage/healing heeft direct invloed op de aard van ieder mens. Op het fysieke niveau kunnen we niet dieper gaan. We doen er goed aan de bekkenbodemmassage/healing te beschouwen als het openen en betreden van de heilige tempel van ieder mens. Het openen is een langzaam en respectvol proces. Je zult je als mens onvoorwaardelijk geaccepteerd voelen.

 

Acceptatie en verlangen

Geen enkel ander deel van ons lichaam is zo behept met vooroordelen. Heel veel mensen laten dit gebied nooit betasten omdat dit bijna vanzelfsprekend leidt tot gevoelens van afschuw, taboe, schaamte en onreinheid.

Deze sociale moraal betekent dat we dit gebied in ons lichaam verkrampen. Het verhardt onze levensenergiestroom, waardoor onze Kundalini energie niet genoeg kan stromen.

Als je stap voor stap leert het bekkenbodem gebied opnieuw te accepteren, voel je en begrijp je dat dit gebied een belangrijk onderdeel vormt van ons verlangen en kunnen de bekkenbodem spieren zich weer ontspannen. Daardoor kan je seksuele levensenergie ontwaken en kun je meer genot en heelheid ervaren. Het is daarom zinvol om dit gebied uit de duistere schaduw van onderdrukking te halen en weer te leren accepteren.

Dankzij mijn uitgebreide ervaring kan ik je zorgvuldig, respectvol en vakkundig begeleiden tijdens deze reis.

Deze specifieke bekkenbodem- of prostaatmassage/healing is alleen te ontvangen in combinatie met de authentieke tantra massage plus de lingam massage/healing.

Centraal staat het ervaren van diepere energetische verbinding in plaats van een erotische ervaring.

Sacred Point massage

Tantra massage – 2 uur: € 275,- 

Verdiepende massage / healing – 2 uur – in combinatie met de authentieke tantra massage en de lingam massage (2,5 uur €325)

 

Eventuele verlenging van een behandeling is altijd mogelijk / bespreekbaar.

 

* Alle genoemde tarieven zijn inclusief BTW

* Er is gelegenheid om te douchen.

Veilige sfeer met respect en vertrouwen

Vanzelfsprekend schep ik een veilige sfeer waarin respect, vertrouwen en acceptatie samengaan. Hierin weet je je geborgen en kun je ontspannen. Je mag jezelf omhelzen vanuit vertrouwen en je overgeven aan wat is. Er is altijd genoeg tijd en ruimte voor extra integratie door het zijn in stilte, of desgewenst in de vorm van een sharing/nagesprek.

 

Centraal staat het ervaren van diepere energetische verbinding in plaats van een erotische ervaring.

Feeling is healing.