Informatie over de sessies en massages

In het belang om de intensiteit en transformerend vermogen van de sessie te waarborgen, worden de sessies zodanig ingepland dat er genoeg tijd en ruimte is voor ontspanning, zodat de vrijgekomen levensenergie tot expansie kan komen en helende kwaliteit zich kan ontvouwen.

 

Er wordt altijd ruim genoeg de tijd genomen voor de integratie van de sessie. Wij verzoeken u daarom vriendelijk een sessie ruim van te voren in te plannen en aan te vragen aangezien het meestal niet mogelijk is om op korte termijn een sessie te ontvangen.

 

Sessies kunnen bij mij alleen door middel van een telefonisch gesprek of via het contactformulier worden aangevraagd. Tijdens het geven van een sessie wordt geen telefoon aangenomen. In dat geval vraag ik je vriendelijk om bij geen gehoor een boodschap in te spreken of een sms te sturen. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Aanvragen voor een sessie worden altijd binnen 24 uur beantwoord. Uiteraard wordt vertrouwelijk met je gegevens omgegaan.

 

Zodra de afspraak is gemaakt, ontvangt u de praktische informatie.

 

Voor het ontvangen van de Kashmirische massage en de intuïtieve tantra massage, vragen wij u om van te voren de “Vragen en antwoorden” hieronder door te nemen.

 

Vragen en antwoorden

 

Vraag: Wat is een authentieke tantra massage?

Antwoord: Een authentieke tantra massage helpt je meer/weer in verbinding te komen met de helende regulerende kracht van je levensenergie, ook wel seksuele energie genoemd.

Tijdens een authentieke tantra massage laten we deze krachtige helende energie vrij. Zonder er een richting aan te geven of ergens naar toe te werken, zodat deze voedende energie het gehele lichaam heelt en activeert.

De liefdevolle koesteringen en intentieloze aanraking geeft een ervaring van intense verbondenheid, diepe intimiteit en heelheid, al dat wat het zelfregulerend vermogen van ons lichaam stimuleert.

 

Vraag: Wat is het verschil tussen een authentieke tantra massage en een erotische massage?

Antwoord: Een erotische massage kent seksuele handelingen en is meestal doelgericht. Een erotische massage gaat uit van het bereiken van een staat van opwinding naar een climax, een zogenaamd hoogtepunt of happy end.
Tijdens een authentieke tantramassage is de aanraking daarentegen intentieloos en dus ook niet gericht op een ontlading. We laten de levensenergie vrij, zodat deze in zijn natuurlijke spontaniteit kan stromen. Waarbij het lichaam als één orgastische geheel wordt ervaren. Een ervaring van bevrijding, extase, heling en overgave. Overgave helpt de ontvanger zijn eigen ervaring als een innerlijke reis te beleven.

 

Vraag: Is er sprake van naakt zijn tijdens de sessie?

Antwoord: Wij zien naaktheid als iets natuurlijks, maar niet als iets dat wordt opgelegd. Het is voor ons belangrijker dat jij jezelf veilig en geborgen voelt, zodat er ontspanning kan ontstaan.
Zowel de authentieke tantramassage als de Kashmirische massage nodigen uit tot naakt zijn, maar dient geen erotisch doel op zich voor eventuele stimulatie en/of seksuele handelingen.

 

Met liefde,
Samaya

  • Er is gelegenheid om te douchen.
  • Prijzen voor de sessies: Bekijk desbetreffende pagina. 
  • Voor het aanvragen van een sessie kun je bellen met 06-43676693