Lingammassage/healing – ervaar de kracht van de mannelijke seksualiteit

Lingammassage/healing is een massage die je helpt jezelf en je eigen mannelijkheid te accepteren en bewust om te leren gaan met de seksuele levensenergie. Het biedt nieuwe mogelijk manieren om het potentieel dat in het mannelijke geslachtsorgaan ligt te verkennen en te (her)ontdekken.

 

Tijdens deze lingammassage/healing sessie zal ik je lingam – Sanskriet voor het mannelijk geslachtsorgaan – liefdevol en met respect masseren. Waardoor het vuur in je bekken kan ontwaken en je de kracht van dit vuur, je seksuele potentie, voluit mag ervaren. Met als uitgangspunt deze vitale helende energie die vrijkomt te verdelen over het hele lichaam. Dit schenkt je de mogelijkheid je lichaam als één orgastisch geheel te ervaren, waarbij vaak gevoelens van gelukzaligheid, extase en heelheid worden ervaren.

 

Ook bij deze massageontmoeting gaat het om het ontvangen van hetgeen jou wordt aangereikt. Doordat er ruimte is voor jouw wensen, en je dit mag ontvangen zonder doel of verwachting iets te moeten presteren, iemand te moeten zijn, kun je je seksuele potentie in al zijn kracht en volheid ervaren, waardoor het vermogen tot echt liefhebben wordt ontwikkeld en vergroot. Het gevoel van ruimte, lichtheid en vrijheid zal deel van deze ervaring zijn.

 

“Nothing to do, nowhere to go, no one to be”

 

Een man die zichzelf en zijn lingam kent, kan zijn mannelijkheid uiten en tegelijkertijd met zijn vrouwelijke ontvankelijke kant aanwezig zijn. Dit schept een gevoel van werkelijke voldoening en een ervaring van heelheid. Een liefdevol thuiskomen bij jezelf met alles wat er is.

 

Na de sessie heb je genoeg tijd voor een afterglow om deze intense ervaring te koesteren en te integreren.

 

Deze specifieke lingammassage/healing is alleen te ontvangen in combinatie met de intuïtieve tantramassage voor mannen.

 

Desgewenst kan deze specifieke lingammassage/healing worden gecombineerd met een uitgebreide bekkenbodemmassage. Deze kan leiden tot meer verdieping en beleving van je eigen seksualiteit.

 

Centraal staat het ervaren van diepere energetische verbinding in plaats van een erotische ervaring.

 

Lingam healing (1,5 uur) € 190
Verdiepende healing, inclusief authentieke tantra massage.

Lingam healing (2 uur) € 240
Verdiepende healing, inclusief authentieke tantra massage.

Lingam healing (2,5 uur) € 300
Verdiepende healing, inclusief authentieke tantra massage.

Eventuele verlenging van een behandeling is altijd mogelijk / bespreekbaar.

Er is gelegenheid om te douchen.