Tantra massage voor vrouw en man. Een liefdevol geschenk aan jezelf!

 

Welkom & afstemming

Voor deze zuivere authentieke tantra massage verwelkomen we elkaar in alle rust in een sfeervolle ambiance onder het genot van een drankje of een kopje thee. Hierna beginnen we de sessie met een begroetingsritueel, zodat we ons kunnen afstemmen en energetisch met elkaar kunnen verbinden.

 

Koesterend en warm – vitale levensenergie

Je mag je neervleien op een zacht, breed en comfortabele futon waarbij je je heerlijk mag ontspannen. Genietend van warme olie mag je elk plekje van je gehele lichaam laten koesteren door mijn erende streelzachte handen. Met lange, tedere en afwisselende energetische bewegingen laat ik je zinnelijkheid en levensenergie op een speelse manier ontwaken. Deze sensuele aanrakingen laten je Kundalini energie stromen, waarbij je golven van energie zult ervaren en je je hele lichaam als één geheel zult beleven.

 

Overgave – heelheid

Vanuit deze ontspanning, genot en overgave aan het moment ontstaat een diep gevoel van heelheid, van gevoed en energetisch opgeladen zijn, een gevoel van er mogen zijn met alles wat er is. Een ervaring die je ook nog na deze sessie langdurig bij je zult dragen.

 

Een liefdevol geschenk aan jezelf

Je ontvangt deze zinnenprikkelende tantra-massage in een ontspannen accepterende sfeer in een mooie ambiance. Na de sessie heb je genoeg tijd voor een afterglow om deze intense ervaring te koesteren en te integreren.

Centraal staat het ervaren van diepere energetische verbinding, een diepe staat van ontspanning te laten ontstaan en vertrouwd te raken met lichamelijk contact in plaats van een erotische ervaring.

 

Uitbreiding van je ervaring

Deze authentieke tantra massage is eventueel te combineren met een verdiepende Yoni-, Lingam– of een Sacred Point massage.

Deze authentieke tantra massage kan ook worden gecombineerd met healing sessies of begeleiding.

Authentieke tantra massage

Vrouwen € 280
Authentieke tantra massage 2,5 / 3 uur – indien gewenst inclusief een verdiepende Yoni massage

Mannen € 190
Authentieke tantra massage 1,5 uur – indien gewenst inclusief een verdiepende Lingam massage

Mannen € 240
Authentieke tantra massage 2 uur – indien gewenst inclusief een verdiepende Lingam massage

Mannen + sacred point € 275
Authentieke tantra massage inclusief sacred point massage – 2 uur (2,5 uur €325)

Verlenging van de sessie is altijd mogelijk / bespreekbaar.

 

* Alle genoemde tarieven zijn inclusief BTW

* Er is gelegenheid om te douchen.

Veilige sfeer met respect en vertrouwen

Vanzelfsprekend schep ik een veilige sfeer waarin respect, vertrouwen en acceptatie samengaan. Hierin weet je je geborgen en kun je ontspannen. Je mag jezelf omhelzen vanuit vertrouwen en je overgeven aan wat is. Er is altijd genoeg tijd en ruimte voor extra integratie door het zijn in stilte, of desgewenst in de vorm van een sharing/nagesprek.

 

Centraal staat het ervaren van diepere energetische verbinding in plaats van een erotische ervaring.

Feeling is healing.