Yoga van de aanraking

Voor deze Kashmirische massage word je uitgenodigd in een toegewijde, liefdevolle omhelzing waarin je je mag laten dragen, wiegen, koesteren en helen. Alles loslaten en ontspannen. Vanuit deze ruimte van geborgen zijn, vertrouwen, acceptatie en diepe ontspanning mag er overgave zijn. Ruimte gevend aan hetgeen (aan)geraakt en gezien wil worden, mogen heling, bevrijding en heelheid ontstaan.

 

Tijdens deze Kashmirische massage ontmoeten we elkaar in heelheid en in onze ware kern. Ik nodig je vanuit een open hart uit je over te geven aan de intuïtieve dans die onder mijn koesterende, erende handen en tedere aanrakingen zal ontstaan.

 

Stromende, verdiepte ademhaling, langzame, zachte aanrakingen/bewegingen dragen bij tot een diepe ontspanning waaruit een intuïtieve dans, een ervaring van vloeibaarheid en verbondenheid… een meditatieve “flow” kan ontstaan. Zó dicht bij jezelf… zó dicht bij de ander.

Wat is een kashmirische massage?

Dit is een holistische massage uit het oude Kashmir voor heling en transformatie waarin je mag ontspannen en loslaten. Dit is een prachtige, liefdevolle en sensuele massage voor het gehele lichaam op basis van Ayurvedische beginselen. De massage wordt gegeven op een massagematras, en vooral in mijn schoot. Als je geen ervaring hebt met het ontvangen van een tantrische massage, dan is dit een mooie manier om te beginnen.

 

Het effect van deze Kashmirische massage is dat je het lichaam ervaart zoals een baby, met een soort van alomvattende, niet-gedifferentieerde totaliteit. De Kashmirische massage is niet gericht op het bereiken van seksuele stimulatie of een ontlading, maar eerder op diepe ontspanning, heling en een zalige ervaring van de lichaamseigen levensenergie die is gecentreerd in de lichaamsmeridiaan.

Alles laten zijn zoals het is

Meestal wordt tijdens deze Kashmirische massage rijkelijk gebruik gemaakt van warme massageolie en zijn zowel de gever als de ontvanger naakt. Als je je daarbij niet comfortabel voelt, is het ook mogelijk om deze Kashmirische massage geheel of gedeeltelijk gekleed te ontvangen. Deze massage wordt gegeven op een zachte, comfortabele futon.

 

“Een reis naar heling is een reis die iemand zelf onderneemt , zonder doel of enige intentie van de gever. Door alles te laten zijn zoals het is, geef je de persoon terug aan zichzelf.”

 

Het is een natuurlijk proces tijdens deze Kashmirische massage dat sommige mensen dit als opwindend ervaren, puur vanwege de gebieden waarmee contact is. Centraal staat het ervaren van diepere energetische verbinding, om een diepe staat van ontspanning te laten ontstaan en vertrouwd te raken met hetgeen te beleven is in het lichamelijk contact in plaats van een erotische ervaring.

In combinatie met een Tandava meditatie

De Kashmirische massage kan worden gecombineerd met een Tandava meditatie. Je ontvangt deze massage sessies in een ontspannen accepterende ongedwongen sfeer in een mooie ambiance. De Kashmirische massage wordt gegeven op een comfortabele, zachte, futon. Na de sessie heb je genoeg tijd voor een afterglow om deze intense ervaring te koesteren en te integreren.

 

Kashmirische massage – 2 uur: € 200,- 

 

 

* Alle genoemde tarieven zijn inclusief BTW

* Er is gelegenheid om te douchen.

Veilige sfeer met respect en vertrouwen

Vanzelfsprekend schep ik een veilige sfeer waarin respect, vertrouwen en acceptatie samengaan. Hierin weet je je geborgen en kun je ontspannen. Je mag jezelf omhelzen vanuit vertrouwen en je overgeven aan wat is. Er is altijd genoeg tijd en ruimte voor extra integratie door het zijn in stilte, of desgewenst in de vorm van een sharing/nagesprek.

Je bent wat je zoekt.