In verbinding zijn met je lichaam

Een intuïtieve tantrische massage ontmoeting met warme olie is een holistische tantra massage waarbij het gehele lichaam met afwisselende energetische aanrakingen wordt gewekt en gekoesterd. Deze liefdevolle tantra massage met toegewijde aandacht nodigt uit om (weer) meer in verbinding te komen met je lichaam. In contact te komen en te zijn met hetgeen je voelt en wat je ervaart. In verbinding zijn met ons lichaam, aanwezig zijn met hetgeen we hierin ervaren en beleven vergroot het lichaamsbewustzijn. Hierdoor vermindert de grip van het denken en de denkprocessen.

 

Wat is het effect van deze massage?

Liefdevolle presentie en respectvolle bedding dragen ertoe bij dat je jezelf veilig kunt weten, zodat er tijdens deze tantra massage een loslaten mag gebeuren en er ruimte wordt geschapen waarin een diepe ontspanning kan ontstaan.

 

Open, ontspannen aanwezigheid nodigt uit de helende enerverende stroom van levensenergie (seksuele energie) te voelen en te ervaren. Ook hetgeen dat bij je oproept en eventueel in beweging brengt. Tijdens deze tantra massage mag je jezelf laten meevoeren door de vrije stroom van energie. Respectvol naar hetgeen zich hierin ontvouwt, zonder (de neiging) iets vast te grijpen of weg te duwen. Je vitaliteit, kracht en potentieel in al zijn intensiteit en volheid te ervaren.

  • Werkt ontspannend en bevordert het genieten
  • Geeft energie, maakt levendiger en vitaler
  • Schenkt (seksuele) heling
  • Vergroot lichaamsbewustzijn
  • Brengt van het denken naar het voelen
  • Geeft meer aanwezigheid in het hier en nu
  • Bevordert overgave aan wat is
  • Werkt transformerend
  • Brengt in authentieke staat van zijn

In combinatie met een Sacred Point massage

Je ontvangt deze massage sessies in een ontspannen accepterende ongedwongen sfeer in een mooie ambiance. De intuïtieve tantramassage wordt gegeven op een comfortabele, zachte, futon. Na de sessie heb je genoeg tijd voor een afterglow om deze intense ervaring te koesteren en te integreren.

 

 

Tantra massage – 2 uur: € 240,- 

 

* Alle genoemde tarieven zijn inclusief BTW

* Er is gelegenheid om te douchen.

Veilige sfeer met respect en vertrouwen

Vanzelfsprekend schep ik een veilige sfeer waarin respect, vertrouwen en acceptatie samengaan. Hierin weet je je geborgen en kun je ontspannen. Je mag jezelf omhelzen vanuit vertrouwen en je overgeven aan wat is. Er is altijd genoeg tijd en ruimte voor extra integratie door het zijn in stilte, of desgewenst in de vorm van een sharing/nagesprek.

 

Centraal staat het ervaren van diepere energetische verbinding in plaats van een erotische ervaring.

Feeling is healing.